Här kan du läsa om de olika kontotyper som finns tillgängliga i Admarket

I Admarket finns det 2 olika kontotyper tillgängliga:

Standard (Direktkund)

Reseller (Partner eller byrå)

Kontotypen Standardkonto lämpar sig väl för dig som direktkund när du ska köpa annonsering åt dig själv och för att marknadsföra din egna verksamhet, vara eller tjänst. Som partner eller byrå där du primärt ska köpa annonsering för dina kunder så bör du välja kontotyp Reseller.

Om du är en partner eller mediabyrå så hittar du de annonsörer du har möjlighet att köpa för i rullistan i menyn på sidan för din kampanjöversikt. Välj aktuell annonsör i rullistan för att få en kampanjöversikt för just den annonsören:

När du bokar en ny kampanj väljer du aktuell annonsör som du ämnar att köpa för i motsvarande rullista i första steget i bokningsflödet:

​Vill du addera en ny annonsör att köpa för?
Om en annonsör saknas som du önskar köpa för så behöver du kontakta vår support via pratbubblan här nere till höger eller via admarket@schibsted.se så hjälper vi dig att lägga vi till kunden på ditt konto. Ange annonsörens namn och organisationsnummer när du kontaktar oss.

Vill du få ditt konto uppgraderat?
Vill du få ditt konto uppgraderat till ett partner/byrå-konto så kan du maila oss på admarket@schibsted.se så hjälper vi dig.