Om du vill så kan du enkel dela kampanjrapporter i Admarket vidare med dina kollegor, kunder eller andra intressenter som är intresserade av att följa hur kampanjen presterar.

Möjligheten aktiveras i samband med kampanjstarten, så snart kampanjen har status "aktiv" och hittas i rapporten. Du delar rapporten genom att gå in på den aktuella rapporten och klicka på "Dela rapporten", kopiera och dela länken. Länken visar endast den rapport du väljer att dela och utelämnar information om budget. Du kan enkelt förhandsgranska hur vyn kommer se ut för den om du väljer att dela länken med genom att klicka "Förhandsgranska rapport"
Du väljer själv när du vill dela rapportlänken; Med fördel så snart kampanjen är live och kanske tillsammans med länken till live-preview av annonsen? Eller kanske först efter att kampanjen gått klart? Det är upp till dig. Länken är aktiv i 800 dagar och kan nås utan inloggning av alla som har tillgång till till den.