Här hittar du information om vår policy för att avboka en beställd kampanj före och efter att den har blivit aktiv

Du kan obehindrat och kostnadsfritt avboka din kampanj med målsättning Trafik (CPC). Kampanjer med målsättning Varumärkeskännedom (CPM) kan endast avbokas tidigare än 3 dagar innan kampanjstart i Admarket.

För att avboka din kampanj, gå till "Mina kampanjer",  välj önskad kampanj i översikten och tryck sedan på "Avboka kampanj" i huvudmenyn.

Sen avbokning eller avbokning efter kampanjstart
Önskar du avboka din kampanj senare än vad som tillåts i Admarket alternativt efter kampanjstart dvs. en aktiv kampanj så behöver du kontakta vår support. Då gäller nedanstående vid fakturering beroende på målet för kampanjen:

Varumärkeskännedom (CPM)
För denna typ av kampanjer så kommer du att fortsatt att faktureras för samtliga beställda annonsvisningar under hela kampanjperioden.

Trafik (CPC)
För denna typ av kampanj så kommer du endast att faktureras för de klick som hittills levererats under kampanjperioden. Om du istället för att avboka skulle vara i behov av att pausa kampanjen så kan du läsa mer om det här.

Om du har frågor gällande en avbokning eller fakturering så kan du kontakta oss på salesoperations@schibsted.se