Här hittar du information om hur du ställer in budget samt vilken leverans du kan förvänta dig beroende på val målsättning för din kampanj

När du anger din kampanjbudget i SEK konverteras denna till aktuellt antal annonsvisningar eller klick beroende av priset för den valda produkten.

Kampanjmål: Varumärkeskännedom (CPM)

Vid köp av ev en kampanj med målsättning: Varumärkeskännedom så garanterar vi att alla annonsvisningar för den angiven budgeten levereras.

Här debiterar vi per 1000 annonsvisningar och den budget du anger är nettopriset för kampanjen, inklusive eventuella rabatter - samt det belopp du kommer att faktureras efter din avslutade kampanj. Den här gränsen innebär att du aldrig spenderar mer än du är bekväm med samtidigt som vi garanterar din leverans av visningar.

Så snart du fyllt i din önskade budget så ser du direkt till antal visningar efter avdragen rabatt samt ditt förväntade kampanjtryck (SOV %).

Om du inte får ut önskad kampanjbudget betyder det att du har angett en för hög budget i förhållande till hur många annonsvisningar vi har tillgängligt under den valda tidsperioden. Försök lägga in en mindre budget, längre kampanjperiod eller välj färre antal styrningar alt. en bredare styrning för att få önskad kampanj beställd.

Kampanjmål: Trafik (CPC)
Vid köp ev en kampanj med målsättning: Trafik, så kan vi inte garantera leveransen av samtliga klick -  men vi kommer endast fakturera dig för det antal klick vi faktiskt levererar.

Vid köp av klick så anger du din kampanjbudget för att översätta den till klick. Leveransindikatorn ger ett bild av hur troligt det är att vi kommer att kunna leverera samtliga klick för din tilltänkta budget.

Vid röd indikation där sannolikheten redan vid bokningstillfället är låg att vi kommer att kunna leverera din totala budget så rekommenderar vi att du ser över din bokning och justerar dina inställningar innan du går vidare och bokar din kampanj.