Här kan du läsa mer om löpande kampanjer i Admarket

Du har nu möjlighet att boka pågående kampanjer i Admarket när du väljer en kampanj med målsättning trafik. En löpande kampanj är en kampanj utan ett slutdatum, där du istället för att sätta en övergripande budget för kampanjen bestämmer dig för en daglig budget. Du kan också justera den dagliga budgeten upp eller ned på sikt om din kampanj pågår, beroende på dina behov.

På så sätt kan du effektivt sätta upp löpande kampanjer utan att behöva tänka på ett slutdatum och därmed också spara tid, som annars hade gått åt till att boka flera kampanjer med en fast kampanjperiod. Det innebär också att du mer effektivt kan styra hur mycket daglig trafik du får, vid varje given tidpunkt via din annonsering.

Hur fungerar det
När du bokar en kampanj med målsättning trafik, i steget “period och budget”, får du välja mellan att boka med en fast kampanjperiod, eller boka en löpande kampanj.

Här kan du även ställa in din dagliga budget (minst 300 NOK), eller önskat antal klick per dag (minst 30 klick).

Du har flexibiliteten att pausa en löpande kampanj. Om en pausad löpande kampanj inte startas inom 40 dagar kommer den att avslutas automatiskt.