Att annonsera på Admarket har varierande kostnader beroende på om du väljer att köpa annonsering på flera webbplatser kombinerat eller på specifika webbplatser. Olika webbplatser har olika priser, och samma gäller för olika produkter och annonsformat.

Om du har lagt till riktad marknadsföring i din kampanj tillkommer det en extra kostnad. Detta är en prisökning per visning, prissatt per tusen visningar.

Prismodeller:
I Admarket kan du välja mellan två olika prismodeller: CPM och CPC.
CPM (Cost per mille) innebär att du betalar per annonsvisning. Priset i CPM är priset per tusen visningar. Med CPM som prismodell garanterar vi att vi kommer att leverera alla visningar du har beställt.
CPC (Cost per click) innebär att du betalar per klick. Här kan vi inte garantera leverans, men du faktureras endast för de klick som faktiskt har levererats per kalendermånad under kampanjperioden.