Vyer:

Här kan du läsa om möjligheterna i Admarket och om en del av sajterna där du kan annonsera.

Admarket är en plattform utvecklad av Schibsted som ger dig möjligheten att annonsera på några av Sveriges största sajter. Våra webbplatser är en naturlig del av svenskarnas vardag - vare sig det handlar om att läsa de senaste nyheterna på Aftonbladet, ekonominyheter i SvD eller kolla morgondagens väder på Klart. Dina annonser kommer alltid att placeras i en trygg premiumkontext på Schibsted, med effektiva format och unik data. I Admarket kan du själv skapa kampanjer, där du kan välja att annonsera på en eller flera av våra sajter, samt välja mellan flera olika annonsformat. Du har möjlighet att rikta dina kampanjer mot geografiska områden eller baserat på en specifik demografi eller intresse - vi hjälper dig att nå din målgrupp! Det är enkelt att ladda upp annonsmaterial i Admarket, och du kan lätt följa med på hur dina kampanjer presterar under kampanjperioden. Det kostar inget att registrera sig och vi har ingen systemavgift. Hela din investerade budget går till dina annonsinköp och vi garanterar leverans på samtliga köp (utom CPC där vi bara fakturerar antalet levererade klick).


Ett urval av sajterna du kan annonsera på: 

Sveriges primära nyhetskälla
 
Aftonbladet är Sveriges primära nyhetsdestination där allt börjar och slutar med journalistiken. Vi har som vision att göra Sverige lite bättre, världen lite mer begriplig och livet lite enklare. Aftonbladet är nyhetsmediet med störst räckvidd i en trygg publicistisk miljö och erbjuder nya och kreativa annonsformat nära journalistiken. Med våra nystartade vertikaler och annonsformat stärker vi dessutom annonsörernas intressen att hamna i rätt och trygg kontext.

Sveriges största kommersiella vädertjänst

Klart är en av Sveriges största sajter alla kategorier och den största kommersiella vädertjänsten med över en miljon användare under sommarmånaderna, samt en veckoräckvidd på 911 000. Klart når en bred målgrupp, framförallt den aktiva barnfamiljen. Klarts användare vill ha koll på vädret och planera sin vardag. De väljer Klart tack vare bästa användarupplevelse där smarta funktioner och träffsäkra prognoser står i fokus. Nästan alla användare delar sin geoposition. Det innebär att vi kan styra annonser mot geo, men även på det aktuella vädret där användarna befinner sig. På Klart kan du även läsa artiklar och ta del av videos, allt från väderfenomen till hur vädret påverkar din vardag.


Svenska Dagbladet ger nyheter och nya perspektiv för de som vill vara steget före.

Nyhetsjournalistiken är kärnan i allt vi gör. Det är därför läsarna söker sig till SvD. Vår nyhetsjournalistik präglas av granskande berättande som berör och som är med och sätter agendan för samhällsdiskussionen. Hos SvD ligger annonserna nära nyhetspulsen med höga observationsvärden som följd i kombination med hög räckvidd. Du kommunicerar med en mycket köpstark målgrupp som är välutbildad och tjänar klart mer än genomsnittet.

På https://schibstedforbusiness.se/ hittar du fullständig information.


Logga in eller registrera dig på Admarket via https://admarket.schibsted.se/