Här hittar du information om hur du skapar en användare i Admarket.

Så här skapar du en användare i Admarket:
Klicka på knappen "Skapa konto gratis" på Admarkets startsida.
Du uppmanas då att antingen logga in med Schibsted-kontot eller skapa ett Schibsted-konto. Schibsted-kontot är samma som du använder på Aftonbladet, Svenska Dagbladet etc. Om du inte har det redan, skriv in din e-postadress och välj ett lösenord. Du får sedan ett e-postmeddelande där du bekräftar ditt konto genom att klicka på "Ja, aktivera mitt konto" - det tar dig sedan till ett registreringsformulär. Om du inte skickas direkt till ett registreringsformulär, gå till admarket.se igen - och klicka på "Skapa konto gratis".
I registreringsformuläret fyller du i namn, efternamn, e-post, telefonnummer (valfritt), företagsnamn, org.nr och hemsida (valfritt). När formuläret är ifyllt klickar du på "Slutför registrering".
Efter att du har slutfört registreringen får du omedelbart en bekräftelse från Admarket att vi arbetar med att skapa ditt konto. Skapandet av kontot kan ta upp till 24 timmar på arbetsdagar. Du har dock tillgång till Admarket under tiden så att du kan utforska plattformen.

När ditt konto är skapat får du ett nytt e-postmeddelande om att ditt konto är godkänt. Då kan du logga in i Admarket med samma e-postadress och lösenord som du använder för ditt Schibsted-konto.

För att du ska kunna köpa annonsering genom Admarket måste följande krav vara uppfyllda:
Ditt företag måste vara en svensk, juridisk registrerad organisation. Privatpersoner kan inte köpa annonsering genom Admarket.
Ditt företag måste ha en webbplats eller landningssida dit annonsen kan länkas.

Schibsted Match
För användning av Schibsted Match gäller inte rutinen ovan. Kontakta din säljare på Schibsted som kommer att hjälpa dig att skapa användare.