Var hittar du kampanjrapporten och vad innehåller den för typ av data?

I Admarket kan du se hur varje av dina kampanjer presterar i en kampanjrapport som uppdateras varje dag.

När din annons har publicerats hittar du din kampanjrapport i Admarket. Du hittar rapporten genom att klicka på kampanjnamnet eller rapportknappen för den aktuella kampanjen.

I rapporten kommer du att kunna se data såsom antal visningar, antal klick och CTR. Du kan enkelt justera datumen du tittar på, så att du får siffror från en enda dag eller vecka, eller för hela perioden.

Du kan också anpassa vilken information som visas i rapporten genom att klicka på "Anpassa rapporten" och markera/avmarkera de olika värdena:

Tips! Titta på videon nedan för en snabb genomgång av hur du enkelt hittar de viktigaste nyckeltalen i din kampanjrapport!

https://www.loom.com/share/06156d11b70b44649b1f3d53a8efae72?sid=854cd79a-d774-4c8e-82c2-cc6678d02b19